dimarts, 18 de gener del 2011

Tenim un nom, el sap tothom...

Potser a casa vostra us hi heu trobat.  Quan la mare està embarassada, fins i tot molt abans del naixement de la criatura, tothom procura que no s'escapi cap detall.  Un aspecte a decidir és el nom que portarà el nou membre de la família.  Tots hi diuen la seva.  Consultem webs i llibres de noms, els familiars i els amics ens donen idees...

Entre la gent del nostre cicle no hi ha cap embaràs.  Això sí, properament celebrarem un naixement. O, més exactament, dos.  Les nostres criatures seran dos gegants, que engrandiran -mai més ben dit- la família de l’escola.  Cada classe ha fet la seva proposta.  Després d’unes votacions força ajustades, els gegants ja tenen nom.  Si tot passejant pels boscos andorrans trobeu dos boletaires de dimensions considerables, podeu cridar-los pel seu nom: 
BLANCA, JOAN...!!!  

1 comentari:

  1. Hola, em dic Laura i sóc mestra de primària aquí a Andorra. També faig formacions de blocs i us he de dir que el vostre bloc dels geganta m'ha agradat molt, tan d'aspecte com de contingut. Molta gent gran voldria fer-ho tan bé com vosaltres.
    Enhorabona!!!!

    ResponElimina